THE BLACKBIRDS

BEST OF BEATLES SHOW

Az idén 12 éves The BlackBirds Beatles Emlékzenekar Magyarország egyik legrégebbi és legautentikusabb tribute bandája. Rendszeres vendégei a liverpooli Beatles fesztiválnak és túl vannak már a 800. koncertjükön is.

2004-es megalakulásuk óta sok minden történt: ahogy mondani szokás, egyik felkérés hozta a másikat. Sokasodtak a koncertek városi klubokban, vidéki fesztiválokon, céges rendezvényeken; a zenekar sokfelé megfordult országszerte, és ezzel párhuzamosan mindinkább elismert médiumokban jutott szóhoz. A külföldi felkérések sem várattak tovább magukra: a fiúk eljutottak Mallorca szigetére, majd a környező országokba - Ausztriába, Szlovákiába, Romániába -, turnéztak Németországban, Franciaországban, Belgiumban, Hollandiában, Dániában és Norvégiában, valamint életükben először eljutottak a tengeren túlra: Kanadába! Ezek után nem váratott magára tovább Anglia sem, ahol első magyarországi zenekarként nagy sikerrel szerepeltek a 2007-es Beatle Week-en, Liverpoolban, ahol három nap alatt hét koncertet adtak. Ezt 2008-ban, 2009-ben és 2015-ben is megismételték!

Idén egy Beatles színdarab, egy újabb angol turné és egy országos turné is vár rájuk, ahol a hiteles Beatles színpadkép, a fellépő ruhák és a hangszerek mellett az autentikusan megszólaltatott BEATLES daloké a főszerep. A siófoki koncerten a legismertebb Beatles slágereket hallhatjuk, olyanokat, mint a Hard Day's Night, Come Together, Let It Be, All My Loving, Get Back stb.

KONCERT IDŐPONTJA:

2016. JÚLIUS 14., CSÜTÖRTÖK, 21:00

KONCERT HELYSZÍNE: SioStage Kálmán Imre Szabadtéri Színpad, 8600 Siófok, Jókai park 5.

JEGYVÁSÁRLÁS ONLINE