OPERETT GÁLA

GÁLA KÉT FELVONÁSBAN


Fergeteges operett gálával, az operett világ sztárjaival érkezik az Orfeum Vándorszínpad 2016 nyarán Siófokra, a Szabadtéri Színpadra!

Igényes show műsor, látványos jelmezek, forró hangulat, lendületes tánckarral fűszerezve!

Akik szeretik az operett világát, számukra felejthetetlen élmény lesz az előadás. Akik csak most ismerkednek a műfajjal, az örökzöld slágereknek, a színpadi látványnak, a sok-sok humoros jelenetnek köszönhetően örök élmény lesz az első találkozás. Bátran állíthatjuk, hogy a társulat komoly űrt töltött be az elmúlt évek során az igényes profi produkcióra vágyó közönség számára.

A népszerű sztárok között majd ott lesz mindenki kedvence, Oszvald Marika Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas magyar színésznő, operett énekes, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja. Kalocsai Zsuzsa Jászai Mari-díjas operettprimadonna, színésznő, érdemes művész; Berkes János operaénekes és Kékkovács Mara színésznő, szubrett.

A tehetségek közül kiemelkedik Szász Kati az Orfeum Vándorszínpad primadonnája és Birinyi Mónika szubrett, valamint Bálint Csaba, aki magával ragadó tenorjával, vitathatatlan átéléssel kompenzál a női nemnek.

Ö az, aki nemcsak aktív szereplője, hanem egyben az Orfeum Vándorszínpad megálmodója, 2008 óta alapítója a hazánkban és külföldön is méltán elismert társulatnak. Bálint Csaba hitt abban, hogy a 21. században is igény van korosztálytól függetlenül a minőségi, hangulatos, show elemekkel megújult operettre. Igaza lett!

A zenekar andalító, fülbemászó zenéje világhírű zenészek előadásában, - többek között itt lesz Lisztes Jenő cimbalomművész és ifj. Boros Mátyás hegedűművész is -, a mindennapok gondját feledtető estére invitálja a nagyérdeműt. A népszerű melódiák dudorászása közben a lendületes muzsika gyógyító ereje hatja át a nézőteret Siófokon.

A szemkápráztató jelmezek, a fényűző díszletek és bravúros tánckar mellett a világhírű művészek előadásában a régi hagyományos operett világa elevenedik majd meg a színpadon: szenvedély, ármány, humor és szerelem.

Közel három órán át vidám hangulatot, igényes kikapcsolódást ígér tehát az operett szerelmeseinek július 20-án, 27-én; augusztus 12-én, 17-én és 26-án 21.00 órakor az Orfeum Vándorszínpad műsora a Siófoki Szabadtéri Színpadon gálaműsor keretében 2 felvonásban, mindössze 20 perces szünettel.

A magyar kulturális örökségünk, az örökzöld operett továbbra is hódít Siófokon az Orfeum Vándorszínpad és sztárjai előadásában!

ELŐADÁSOK IDŐPONTJAI: JÚLIUS 20., 27., AUGUSZTUS 12., 17., 26.

ELŐADÁS HELYSZÍNE: SioStage Kálmán Imre Szabadtéri Színpad, 8600 Siófok, Jókai park 5.

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS