HOLLYWOOD DREAM

ÍR SZTEPPTÁNC REVÜ, MELY ELREPÍT FRED ASTAIRE, GINGER ROGERS, GENE KELLY VILÁGÁBA

Vissza tudnak emlékezni egy olyan előadásra, amelyet évekkel ezelőtt láttak és teljesen elkápráztatta, elvarázsolta Önöket? Teljes szívükből kívánták, hogy bárcsak megmutathatnák az Önök számára legfontosabb szeretteiknek is? A Hollywood Dream egy ilyen show! Garantáltan felejthetetlen élményt fog nyújtani. Az alkotók, a szereplők olyan mesterművet hoztak létre, amilyet évtizedenként talán egyszer lehet megalkotni.

A show megálmodója nem más, mint a többszörös ír sztepp tánc világbajnok, Írország Nemzeti Bajnoka, Catherine Gallagher. Catherine fényűző csillogást varázsol a színpadra! Elkápráztató megjelenítés, fergeteges tánctudás, elbűvölő szépség, felejthetetlen dallamok, a 30-as és a 40-es évek örök klasszikusai, 40 fős szimfonikus zenekar előadásában, modern kori színpadi rendezésbe helyezve.

Catherine mert nagyot álmodni, létrehozott egy szuperprodukciót, melyet a világon először Siófok közönsége láthat! A művésznő nem csak koreográfusként, hanem szólistaként is elbűvöli a magyar közönséget. Catherine bravúros mozdulataival és mesteri lépéseivel készül felszántani a színpadot, és elrepíteni Önöket a vágyak világába.

Mi kell még egy világhírű táncosnő és tánckara mellé? Természetesen élő zene, mégpedig egy hatalmas szimfonikus zenekar formájában. A virtuóz zenei anyag az 1930-as évekből táplálkozik, olyan dalokat feldolgozva, amelyeket egykor a Londoni Filharmonikusok játszottak. A művésznő kedvencei felcsendülő slágerei: Diamonds are a Girl's Best Friend, Sing Sing Sing, Come fly with Me from Frank Sinatra, There is no Business Like Show Business, Puttin on The Ritzn.

A szimfonikus zenekart Román Géza Príma és Pro Urbe díjas karmester vezényli, a zenei vezető Mráz Fruzsina, hegedűművész.

Catherine mesteri tánctudással felvértezve, gyönyörű táncművésznőivel oldalán és a fenomenális zenei tudással rendelkező szimfonikus zenekar állandó kíséretével, egészen biztosan lenyűgöző varázslattal ajándékozza meg azt, aki ellátogat Balaton legrégebbi, de gyönyörűen felújított, 1600 fős nézőtérrel rendelkező Szabadtéri Színpadára, Siófokon a festői Jókai parkba.

STORY

Hollywood Dream elrepíti a közönséget egy fiatal, átlagos lány varázslatos álmába, a zene, a musical arany korszakába. A fiatal lány átéli álmát, találkozik a halhatatlan sztárokkal és megízleli vajon milyen az idolok, többek között Fred Astaire, Ginger Rogers, Gene Kelly és Cyd Charisse cipőjébe lépni, megtapasztalni ugyanazt a csillogást, rajongást - kamerákkal, fényekkel és luxussal -, mint amely őket vette körül. Vajon életre kell az álom?

Elképesztő őrület, kifogyhatatlan lendület, mindez a Balaton szívében, Siófokon. Legyen részese Ön is a "hollywoodi álomnak"!

PREMIERELŐADÁS IDŐPONTJA: 2016. JÚLIUS 16., SZOMBAT, 21:00

TOVÁBBI ELŐADÁSOK:  JÚLIUS 22., AUGUSZTUS 6., 13., 20., 27., 

ELŐADÁS HELYSZÍNE: SioStage Kálmán Imre Szabadtéri Színpad, 8600 Siófok, Jókai park 5.

JEGYVÁSÁRLÁS ONLINE