EDVIN MARTON

Edvin Marton a magyar származású világhírű hegedűművész egyedi szuggesztív előadásmódjával varázsolja el a nagyérdemű közönségét Európában, Ázsiában és Amerikában egyaránt.

Ötvözi a klasszikus és a rock hangzást, amelynek köszönhetően egyedi hangzásvilágot, különleges zenei atmoszférát teremt a koncertjein.

Ennek az egyedi összeállításának köszönheti, hogy Arany és Platina lemezes művész lett Európában, Oroszországban és Kínában. Koncertjei a világ minden részén teltházasak.

A világhírű Edvin Marton 2008-ban az Eurovíziós Dalfesztivál győztese lett, az akkori szereplését szerte Európában és a világ más pontjain több mint 200 millió ember kísérte figyelemmel a televízió közvetítéseknek köszönhetően.

További díjak között van egy 2008-as MTV Europe Award, valamint egy Amerikai Televíziós Emmy-díj a legjobb eredeti kompoziciónak (ABC Television Network).

Ez egy felejthetetlen, izgalmas koncert show. A bemutatón a rock zenekarával Edvin Marton eljátsza a legnagyobb slágereket az új albumról, a '' Rock Symphony ''-ról. Vivalditól a Metallicáig ... csak hogy néhányat említsünk: Vivaldi: Vihar, Clocks a Coldplay-től, a Bohemian Rhapsody a Queen-től, Nothing Else Matters a Metallica-tól, és még sok más.

Az est különlegessége, hogy Edvin Marton egy 1699-es Antonio Stradivari hegedűn fog játszani, melynek az értéke 7 millió dollár!

Utánozhatatlan egyedi hangzás az év crossover koncertjén!

ELŐADÁS IDŐPONTJA: AUGUSZTUS 17., 21 ÓRA.
ELŐADÁS HELYSZÍNE: SioStage Kálmán Imre Szabadtéri Színpad, Siófok, Jókai park 5.

Jegyek kaphatók az előadás helyszínén, az ismert jegyirodákban és a jegy.hu oldalon.

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS ITT