ANCÓNAI SZERELMESEK

ZENÉS DARAB

2 FELVONÁSBAN

Fordulatos, kedvesen pikáns, zenés kavalkád két felvonásban a hetvenes évek olasz slágereivel, olyanokkal mint a "Ciao Bambina", az "Egy könnycsepp az arcon", a "Volare", a "Huszonnégyezer csók", a "Felicita, L'Italiano". Dallamaik nosztalgiát, egyszersmind jókedvet, derűt ébresztenek. A komédia elröpít egy letűnt világba, oda, ahol a nő szelíd és karcsú, a férfi pedig erős és bátor, ahol télen hideg van és nyáron meleg, ahol a tavasz zöld, az ősz meg sárga, a boszorkány gonosz, a tündér jó. Mesénk a "boldog békeidők"-ben játszódik, mondjuk 1970-ben, "Olasz"-ban, az Adria partján, a szép Ancona főterén.

Don Tomao lányát egyedül nevelő, korosodó amoroso, könnyűvérű szobalánya, szomszédja a magányos panziósnő, a pocsék kávét felszolgáló kávéház-tulajdonos, az idevetődő hátrányos helyzetű utcazenész és egy tűzről pattant magyar lány.

Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás, a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi erotika, poénok, kacagás, happy end.

Szereposztás: Csengeri Attila, Gregor Bernadett, Szabó Máté, Nyári Diána, Baronits Gábor,

Köllő Babett, Várkonyi Andrea, Kecskeméti Róbert.

PREMIERELŐADÁS IDŐPONTJA: 2016. AUGUSZTUS 21., VASÁRNAP, 21:00

ELŐADÁS HELYSZÍNE: SioStage Kálmán Imre Szabadtéri Színpad, 8600 Siófok, Jókai park 5.

JEGYVÁSÁRLÁS ONLINE