5 DOORS

TÁNC ÉS FÉNY SHOW

A 5 Doors Show elsődleges célja a szórakoztatás. Nem megoldani, hanem feloldani akar. Ehhez minden olyan körülmény a társulat rendelkezésére áll, mellyel egy innovált még eddig nem látott táncszínházi élményt nyújtson. Ez mutatkozik meg az igazán egyedi díszletben is.

A LED technológiával felszerelt 5 ajtót ábrázoló díszlet olyan fényjátékot tud, ami szinte életre kelti a színpadképet, és ezzel erősíti minden jelenet hangulatát, érzéseit. Így válik a díszlet az előadás egyenértékű szereplőjévé a tánc és a zene mellett. Mindehhez csatlakozik egy intelligens lámpapark is, valamint profi erre specializálódott hangtechnika amivel teljes lesz a színpadkép. Ezt nem tolakodóan, de bátran ki is használják az alkotók a Show teljes időtartama alatt.

A 5 Doors Show nem egy hagyományos táncszínházi előadás, hanem egy SHOW a szó igazi értelmében. A darabban megjelenik az Ír sztep kemény kopogásán át, a ma oly népszerű show néptánc, a színházi break, a Jazz Ballett, és megannyi stílus, melyek mind-mind külön egységet alkotva nyűgözik le percről percre a nézőt. Hibátlanul lavíroznak az olykor érzelmes, máskor lendületes és mindent magával söprő táncok hullámain. Szerves része a darabnak a humor, mely kihagyhatatlan eleme egy olyan előadás esetében, aminek a szórakoztatás a célja. De hogy a teljesség igényének hiánya egy pillanatra se merüljön fel a nézőben, így egy kellemes csavart még beleépítettek az előadásba. Ez pedig az élőzene varázsa, melyet egy profi hegedűművész képvisel többször is a színpadon. Természetesen tánccal megtűzdelve.

Látvány, ritmus, fény, hang, szórakoztatás. A legfontosabb elemek, melyeket a 5 Doors Show készítői előtérbe helyeztek a darab megalkotásánál. Egy olyan egyedi Showműsor tárul a szemünk elé, ami közel 90 percen keresztül a székébe bilincseli a nézőt.

A 5 Doors táncosai Magyarország vezető együtteseiből verbuválódtak, így a darabra jellemző stílusok keveredését a legjobb és legképzettebb előadók közreműködésével lehetett színpadra állítani. A koreográfusok, Gothár Fanni, és Bakonyi Péter segédletével így egy olyan Elit tánckar született, mely a világ bármelyik színpadán garancia az igényes szórakoztatásra, és sikerre. A 5 Doors művészeti vezetője Nagy Tamás (Nox Tomi).

ELŐADÁSOK IDŐPONTJAI:

2016. AUGUSZTUS 4., CSÜTÖRTÖK, 21:00

JEGYVÁSÁRLÁS ONLINE

AUGUSZTUS 19., PÉNTEK, 21:00

JEGYVÁSÁRLÁS ONLINE

ELŐADÁS HELYSZÍNE: SioStage Kálmán Imre Szabadtéri Színpad, 8600 Siófok, Jókai park 5.